Härligt väder

 
Hej! Nu var det länge sedan jag skrev, och en hel del har hänt sedan dess. Bland annat är jag och min familj hemma nu från Turkiet. Haft en supervecka där och vädret var verkligen helt fantastiskt. 30 grader i skuggan hela veckan :-)) Dock regnade det tvärt en halvtimme på midsommar då skämtade vi bara om att det är ju så det ska vara på en svensk midsommar.
 
I måndags började jag mitt sommarjobb på Lilla Mari, där jag för övrigt trivs jättebra. Roligt jobb, trevliga människor och att jag varit där och praoat gjorde mig i alla fall lite mindre nervös. Så i sommar är det där ni hittar mig...;-) Och i dagarna är det Stadsfesten men känner verkligen ingen lust att gå runt och bli dyngblöt och kall. Det här jäkla vädret alltså. Det är snart juli!!

Destination: Turkiet

 
Åh vad jag längtar efter sol, bad och lite värme. Ska bli så härligt att få åka iväg med familjen nu och bara starta upp sommarlovet på bästa sätt. Så ni får ha en bra vecka så hörs vi! Kram på er.
 
(Bloggar från mobilen då jag inte tar mig in på datorn:( )
 

Summertime

 
Gaaahhh, jag har sommarlov! Igår morse efter en timme i kyrkan med sång och tal så kunde vi gå ut lyckliga och nu klara med grundskolan. Blev väldigt nöjd med mina betyg och mamma och pappa tog en väldans massa fina bilder efteråt som nu har sparats. Vill inte gå miste om sådana värdefulla minnen. Efter skolavslutningen åt jag, mamma och mormor en god lunch på stan. Senare på kvällen var det raka vägen till Emilia som gällde där jag och mina kompisar satte upp tält innan vi gick ned och grillade vid älven. Mycket trevligt och vilken tur vi hade med vädret då det inte regnade. Just nu är det positivt om det bara är molnigt liksom...