London del 2

 
 
 
Söndag: Dagen var kommen. Det var dags för Harry Potter Warner Bros Studios! Gahh, det var helt otroligt där inne. Vill dit igen och igen och igen! Ja, det var rent magiskt och alla ni som åker till London bara måste åka dit. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men allt från rekvisitan, kläderna, hur de lyckades göra så underbara filmer, alla olika byggnader, Diagon Alley till den söta honungsölen… Jag svävade på moln i några timmar där inne haha! Och sista rummet blev en riktigt bra avslutning som chockade varenda kotte där inne. En riktig överraskning…
 
 
Måndag: Vi började dagen med att ta oss till Harrods. Inte för att storhandla precis, men ni vet, det är alltid lika häftigt att vandra runt där inne och gå vilse. Kom ut med en blommig termosmugg utan att det sved allt för mycket i plånboken. Sedan hade vi ett bokat bord för afternoon tea på The Ritz. Väldigt vacker miljö, ni ser ju de suddiga bilderna. Ateljen til vänster och bilden på mig var bara inne i ”The powder room”. Lyxigt nog där inne. Ett väldigt lyxigt hotell där det t.o.m. var klädkod. Männen var tvungen att ha kavaj och slips och kvinnor gärna klänning. Inga gympaskor what so ever! Haha, var rätt kul - då vi kom fram sprang vi runt hörnet och satte på oss våra ballerinaskor och låtsades som inget. Kan ju inte gå runt med ballerinas i London en hel dag. Nej, vi hade ju dagar kvar där. Länge leve Nike;-) Sedan bar vi av till Oxford för mer shopping! Åt middag i den mysiga stadsdelen Covent Garden bland alla små gator. Ännu inget dåligt väder förutom en timmes regn, och det var då vi var inne på Victoria’s Secret så det hann vi inte ens lägga märke till.
 
 
Tisdag: Den sista hela dagen i London. Men inte var vårt schema mindre tätt för det!

Först fick jag besöka The Sherlock Holmes Museum på inte mindre än själva adressen själv – Baker Street 221b! Tog tunnelbanan ut till Brixton för att leda reda på det veganska caféet. Det var riktigt svårt att välja bland typ 12 cupcakessorter, cookies och glass. Förstår inte ni som tål allt, hur kan ni någonsin ta ett beslut då det finns allt att välja mellan!?

Åkte tillbaka till innerstaden och avnjöt cupcakes, cookies och mackor i St. James Park. Gick runt lite i Westminster, tog bilder vid Big Ben och åkte London Eye. Stolt blev vi, då varken jag eller mamma gillar höjder. Till middag hittade vi ett riktigt mysigt ställe där jag fick en stor tallrik med stark kyckling. Mmm, det var så gott. Provade också en alkoholfri Mojito, jätteläskande och smarrig. 

Onsdag: Båda onsdagarna gick mest åt till att resa tur och retur. Fick hänga lite på Stansted Airport, vila benen lite och tänka över vilken otrolig vecka vi haft! Tack mamma för denna (ot)roliga vecka och för att du orkat hänga med mig och mina stora steg. 2 mil på Westfield var inte dålig gått… Tack London!