Resumé

 
Det har hänt så mycket de senaste två veckorna så att sammanfatta allt skulle bara bli en enda stor röra. Jag började gymnasiet förra veckan och det mesta har nu börjat komma igång på riktigt. Tre år på Balder väntar och jag är förväntansfull på allt som kommer att hända men samtidigt nervös för allt jag ska klara av.
 
Min klass, the one and only NA (natur) TE (teknik)1 känns som en väldigt bra klass hittils. Jag går alltså i en blandklass där ungefär hälften är teknikare och hälften är naturare. Men det förändrar inget av våran utbildning. För när vi naturare har biologi har teknikarna hål och när de har teknik har vi hål. Det har bara gett oss ett ännu bättre schema, så jag klagar inte :-)
 
I helgen har jag bland annat ätit på matfesten med kompisar och sedan igår kväll med klassen. Åt en macka med pulled chicken, grönsaker och klyftpotatis som var jättegod och självklart blev det också en tallrik thaimat under helgen. Idag kickade skridskoskolan igång och jag hade även min första träning med jag och Linns nya grupp, Mohawk. Nu pratar jag alltså om konståkning ;-). Det är en liten grupp just över skridskoskolan som vi ska träna under hösten och jag är så förväntansfull över att få se dem utvecklas över tiden. Har annars bara varit lite inhoppare åt olika grupper. Tränar inte själv längre så då har jag bara varit med och tränat skridskoskolan. Och då fick jag inte se hur de utvecklades på samma sätt som nu när jag faktiskt kommer ha samma grupp varje vecka. Det kommer bli toppen!