Kärlekmums någon?

Dessa bakade jag i helgen, och de är sååååå goda. Lätt det bästa receptet på kärleksmums!
Leilas kärleksmums
- 5 ägg
- 4 dl strösocker
- 4 1/2 dl vetemjöl
- 3 tsk bakpulver
- 1 nypa salt
- 5 msk kakao
- 2 dl vatten
- 300 g smör
- 200 g mörk choklad
Glasyr
- 2 dl vispgrädde
- 2 msk espressokaffe
- 200 g mörk choklad
- 2 dl kokosflingor
Gör så här:
Kärleksmums
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt.
- Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner dem i äggsmeten.
- Tillsätt vatten och smält smör.
- Klä en 40x30 cm långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten.
- Strö över grovt hackad choklad.
- Grädda kakan i mitten av ugnen i 10-15 minuter. Prova med en sticka, den ska vara lite kladdig. Låt svalna.
Chokladglasyr
- Koka upp vispgrädde, häll i espressokaffe och låt svalna något.
- Smält ner finhackad choklad och glasera kakan.
- Strö över kokos och låt glasyren stelna, gärna i kylen.
- Skär kärleksmumskakan i rutor.